Webwinkels » Baby Onderweg » Babydragers & Draagtassen

Bent u op zoek naar babydragers en draagtassen? In deze categorie vindt u online winkels waar u terecht kan voor buikdragers, draagdoeken, rugdragers, draagzakken (van o.a. het merk Babybjörn), etc.

Gesponsorde links

Draag je kindje heerlijk dichtbij in één van onze prachtige draagdoeken of babydragers. Onze collectie bestaat uit rekbare en geweven draagdoeken, ringslings, trendy mei tais en draagzakken. Praktisch, ergonomisch en stijlvol!
Babymaxi biedt een ruim assortiment van kwaliteitsvolle draagzakken, draagdoeken, Mei Tais, ringslings en organische babydragers voor (premature ) baby's en peuters. Je vind bij ons merken zoals de Manduca draagzak, ERGObaby Carrier, Boba Baby Carrier 3G, Bondolino babydrager, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey draagzak, Tricot Slen, Sleepy Wrap, ByKay draagdoek, Amazonas Carry Sling, Mei Tai Eart...
Bij Binana koop je ethisch (vervaardigd in een beschutte werkplaats) en ecologisch verantwoorde knoopdraagdoek in bamboe. Bamboe is van nature uit streelzacht, anti-bacterieel en ademend. Bovendien garandeert de Binana je een ideale rek.
Ben je op zoek naar een draagdoek of (ergonomische) draagzak? Bij Dragen & Zo verkopen we diverse merken draagdoeken (o.a. Didymos, Hoppediz, Girasol) en voorgevormde dragers (o.a. Bondolino, Hop-Tye, Manduca). Je krijgt advies van een geschoolde draagdoekconsulent. Maar Dragen & Zo is méér. Zo organiseren we regelmatig inloopochtenden en kun je ons boeken voor een babyshower of draagdoekenparty. Meer hi...
Webwinkel voor draagadvies en de aanschaf van verschillende ergonomische babydragers en draagdoeken. Ook vind je in onze winkel baby- en kinderkleertjes en nog veel meer leuke spulletjes! Vanaf het najaar 2013 is het ook mogelijk om bij mij een cursus babymassage te volgen in de regio Westervoort en omstreken.
Kindjedragen is de specialist in babydragen. Bij Kindjedragen kun je terecht voor draagconsulten, maar ook voor de aankoop van jouw babydrager. Je vindt in de webwinkel zowel draagdoeken als andere draagsystemen terug.
Welkom bij Lily-Balou, handige en hippe draagdoeken! De Lily-Balou draagdoeken zijn speciaal ontworpen voor actieve en trendy moeders. Eenvoudig en snel aan te doen en zo compact dat ze in je handtas of luiertas passen, zijn ze de meest praktische manier om je handen vrij en je kleine schat dicht bij je te houden.
Samen met je kleine aapje op stap? Dat doe je met de minimonkey draagdoek! Deze stoere 4-in-1 draagdoek is een buikdrager, heupdrager en boxhangmat in één, voor kindjes van 0-2 jaar. De ‘One size fits all’ draagdoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kost €29,50. Kijk voor meer informatie en andere ‘Simple & Smart’ producten op www.minimonkey.nl
Mister Mirko verkoopt unieke baby-, peuter-, en kleuterspulletjes, handgemaakt door een thuiswerkmama. Handige en originele draagdoeken (mei tai - ringsling) zijn onze toppers. Bruikbaar van geboorte tot kleuterleeftijd, voor lange wandelingen, een snelle boodschap of troostmomentjes. Stijlvol, praktisch, knus, en op maat gemaakt. Ook grappige en kleurige kleertjes, warme slaapzakjes, gepersonaliseeerde dekentjes ...